Реєстрація Вход  Гость 
Меню сайта
Категорії розділу
Привітання та поздоровлення з Днем Народження [11]
Поздоровлення з ювілеєм [5]
Привітання з іменинами [5]
Річниці весілля [5]
Тости [9]
З Новим Роком [6]
Поздоровлення з Різдвом [5]
Колядки [5]
Щедрівки [5]
З Днем Студента [5]
Перелік свят [6]
Вітання з днем закоханих [7]
СМС коханим [22]
Реклама
Главная » 2013 » Декабрь » 1 » Гарні новорічні вітання у прозі
18:32
Гарні новорічні вітання у прозі

Гарні новорічні вітання у прозі


Шановні партнери!

Ось і минув ____ рік – непростий, різнобарвний, однак надзвичайно важливий. Наша компанія зробила багато інвестицій у бізнес, і ми маємо надію, що у наступному році Ви зможете належно це оцінити.
Сподіваємося, минулий рік приніс і Вам багато цікавих та значущих подій. У ці останні дні року хочемо щиро подякувати Вам за співпрацю та довіру до нас.
Прийміть наші вітання з новорічними та різдвяними словами! Ми бажаємо всім Вашим співробітникам та близьким людям міцного здоров’я, злагоди, добробуту та професійних успіхів! Нехай _____-й рік буде багатим на посмішки, добрі справи та приводи для гарного настрою! І нехай саме у цьому році виповниться Ваша найзаповітніша мрія!
Гарних Вам свят! Та до зустрічі у Новому році!
Команда ________.

*******

Шановна ____________!
Щиро вітаю Вас з наступаючим ____-м Роком. Бажаю міцного здоров’я, щастя, радості, сімейного благополуччя і достатку Вам і Вашій родині та трудових надбань очолюваному Вами колективу працівників.
Хай вбереже Вас Бог від негараздів життя, а Різдвяна Зоря обдарує добрим настроєм, впевненістю та вірою в майбутнє.
З глибокою повагою та найкращими побажаннями ____________.


*******


Новий рік!
У це свято під бій годинника і спалахи феєрверка ми звикли загадувати бажання. Ми сподіваємося на втілення найсміливіших задумів і мрій. І ми віримо, дорогі друзі: коли ми разом, у нас усе здійсниться і неодмінно зійдеться все!
З найкращими побажаннями, колектив _________.


*******


Шановна ____________!
Сердечно вітаємо з Новим Роком!
Бажаємо Вам лише гарного настрою, щастя, удачі та успіхів у всіх справах і починаннях, довгих років процвітання і стабільності. Багатих, стабільних Вам клієнтів, надійних партнерів. Будьте щасливі. Будьте здорові.
З повагою колектив __________.


*******


Шановні панове!
Щиро вітаємо Вас з Новим роком!
Ми щиро вдячні Вам за співпрацю з нами у ____ році. Бажаємо у новому ____ році творчої наснаги і завзяття в роботі, миру і благополуччя в родинах, здоров’я, оптимізму, мудрості у житті, віри, надії і любові в серці! Хай Новій рік принесе з собою радісні сподівання та віру в те, що наступний рік буде кращий, а ніж попередній. Хай доля буде прихильною до вас, даруючи вам приємні враження, цікаві зустрічі, любов і віру у власні сили! Сподіваємось, Новий рік стане для вас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи.
Веселих та добрих вас свят!
З повагою колектив ____________.


*******


Любі друзі!
Щиро, від усього серця, вітаємо Вас з Новим ____ роком!
Бажаємо рідним і близьким здоров’я, радості, щастя, любові та злагоди. Сподіваємось, що наступний рік буде для Вас вдалим та принесе нові успіхи і досягнення.
Нехай Вас завжди супроводжує гарний настрій та світлі почуття!
З повагою, ____________.


*******


Дорогі колеги, шановні клієнти, партнери!
Прийміть найщиріші вітання з Новим Роком!
Нехай Новий рік додасть вас віри в майбутнє, життєвих сил, всі труднощі будуть переможені, а успіх супроводжує скрізь та у всьому.
Бажаю, щоб новорічні свята принесли вам тільки добро, мир і достаток.
Щастя вам, міцного здоров’я, родинного затишку, нових досягнень, нових успіхів та творчих злетів.
Веселих вам Новорічних свят.


*******


ХАЙ ВАМ ЩАСТИТЬ У НОВОМУ РОЦІ!
Шановні працівники фабрики ____________, дорогі ветерани нашого підприємства, від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
Рік, що минає, яким би складним він не був, подарував нас радість щоденного дружнього спілкування, напруженої і творчої праці, яка влилася в копилку наших фабричних, міських і загальнодержавних добрих справ, додала кожному з нас нового професійного і життєвого досвіду.
Нехай рік, що надходить, принесе нам натхнення і наснагу на звершення вагомих справ і досягнення нових успіхів як на виробництві, так і вдома. Нехай у кожній нашій домівці оселиться мир і злагода, а наші серця наповняться теплом родинного вогнища. Нехай кожен день у Новому році буде осяяним життєдайним світлом Різдвяної зірки. Сповнений щирої радості, збагачений незламною вірою, щедрим на перемоги і здобутки.
Щасливих і веселих вам свят та щедрої долі на многії літа!
З глибокою повагою і шаною _____________.


*******


РАДІСНИХ РІЗДВЯНИХ СВЯТ.
ЩАСЛИВОГО НОВОГО РОКУ!
Щиросердечно поздоровляємо колег, наших партнерів з Новим ____ роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо вам творчої наснаги, завзяття в роботі, миру і благополуччя в родинах, здоров’я, оптимізму, мудрості в житті, віри, надії і любові в серці!
Хай доля буде прихильною до вас, даруючи вам приємні враження, цікаві зустрічі, любов і віру у власні сили.
Хай Новий рік стане для вас успішним і плідним, щедрим на здобутки та добрі справи!
З повагою ____________.


*******

Сердечно вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай новий рік принесе у вашу оселю цілу хурделицю
Добра та щастя і теплих радісних посмішок!
Бажаю вам невгасимої творчої наснаги,здійснення мрій і реалізації всіх задумів.
Здоровя та успіхів вам у новому році!!!


*******


Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань.
З Новим Роком!


*******


Шановна, [ім'я]!

Від імені [назва організації] сердечно вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Щиро бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступаючий рік стане для нашої рідної України роком миру, злагоди та процвітання.

Щасливого Нового року та радісних свят!


*******


Дорогі ____!

Від усього серця вітаю Вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла и надії.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що [число]-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичу Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!


*******


Шановний колектив ___________!
Маємо велику честь привітати усіх з Новим роком та Різдвом Христовим.
Хай рік, в який ступаємо, підходить до нас під знаком миру і добра, любові й поваги до ближнього, буде роком чистих помислів і добрих справ та багатим на нові здобутки і приємні події.
Бажаємо усім міцного здоров’я, віри в процвітання нашої країни. Нехай збуваються мрії, нехай удачі й благодать приходить у кожен дім. Творімо, шукаймо, підкорюймо вершини наук – хай у всьому допомагає нам Спаситель.
Христос рождається! Славіте Його!


*******


Дорогі мої! Від усього серця вітаю Вас з Новим роком і Різдвом Христовим!
Ці свята – найулюбленіші, бо вони дають надію на світле і щасливе життя! Бажаю, щоб у _____ році у кожного з нас здійснилися найзаповітніші мрії та реалізувалися найамбітніші проекти!
Вірю, що Україна і українці заслуговують на кращу долю – і в ____ році всім нам обов’язково пощастить!
Любові, родинного затишку та Божого благословення Вам!


*******


Дорогі земляки!
Опівнічні удари годинника сповіщають про прихід нового, 20__ року. Прийміть у цей знаковий час вітання з Новоріччям та Різдвом Христовим. Щастя, радості, гараздів, нехай ваші серця повняться теплом, життєві ниви колосяться добром. Веселих і радісних свят вам краяни.


*******


Дорогі краяни!
Новий рік – це яскраве, урочисте і веселе свято. Хай надія і віра в себе і свої сили надихає на здійснення найзаповітніших ваших мрій.
Нехай збудеться все задумане, а 20__ рік стане таким, яким ми хочемо його бачити. Зустрічаючи Новий рік, побажаємо один одному любові та віри в себе і в процвітання нашої країни. Подаруємо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу наших близьких, аби в новому році щасливих людей стало більше.
Бажаю всім вам, аби новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні.
Успіхів вам, щастя і благополуччя!
З Новим роком та Різдвом Христовим!


*******


Найщиріші вітання з Новорічно-Різдвяними святами надсилаю всьому колективу та постійним клієнтам і партнерам ___________.
Бажаю Всім міцного здоров’я на довгі роки, людського щастя, добра, миру й взаєморозуміння, успіхів у роботі, сімейного добробуту.
Нехай ці величні свята принесуть у кожен дім затишок, душевний спокій, впевненість у краще майбутнє.
Хай щастить Вам у Новому році.


*******


Щиро вітаємо всіх наших працівників, пенсіонерів та ветеранів із світлими і радісними святами – Новим ____ роком та Різдвом Христовим!
Нехай святкові дзвони Нового року озвуться у наших серцях радістю, благодаттю, великою надією на краще майбутнє, а Різдвяна зірка принесе у наші домівки щастя, тепло, достаток і любов.
Бажаємо всім кооператорам міцного здоров’я, душевної гармонії, успіхів у праці та щедрої винагороди.
З Новим роком та Різдвом Христовим!


*******


Шановні працівники нашого підприємства!
Радий вітати Вас з Новим роком й Різдвом Христовим і побажати усім міцного здоров’я, щедрих земних благ.
Ми виконуємо благородну роботу – оберігаємо і примножуємо багатства та красу природи, яка служить людям, дарує всім здоров’я і комфорт. Тому я вдячний колективу за сумлінну працю і щиро бажаю усім радісних Новорічно-Різдвяних свят.
Хай Новий рік принесе у кожен дім щастя, злагоду, добробут, а колядки віншують нам многая і благая літ.


*******


Шановні ___________!
Прийміть сердечні вітання з Новим _____ роком і Різдвом Христовим!
Нехай ці чудові свята будуть радісними і щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душу. Хай завжди будуть з Вами вірні друзі, удача й успіх, а в домі – світло та радісно від любові і добрих новин. Здоров’я, добробуту, сімейного затишку Вам і Вашим рідним.


*******


Шановні трудівники!
Від щирого серця вітаю Вас з новим роком та Різдвом Христовим! Новорічно-різдвяні свята для всіх нас з дитинства улюблені й радісні, наповнені світлом очікування дива й надії.
Відійшов в історію ____ рік, який був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершенням. Але він залишається для нас добрим спогадом, бо подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Тому в кожного із нас є підстави порадіти за досягнуте, побажати один одному світлих надій і щасливого майбуття.
Нехай ці традиційно світлі добрі свята Ваші сім’ї зустрінуть у теплій атмосфері, а священне світло Віфлеємської зорі освітить Ваші серця благодаттю і любов’ю, а з першою колядкою в кожну родину хай увійдуть гаразди і достаток, а з першою колядкою в кожну родину хай увійдуть гаразди і достаток, мир і злагода. Здоров’я, успіхів, радості і Божої благодаті кожному з Вас, дорогі земляки!
З Новим роком і Різдвом Христовим!


*******


Шановні друзі!
Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що в новому році ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя вам, міцного здоров’я, здійснення найзаповітніших бажань. З Новим роком!


*******


Шановні краяни!
Щиро вітаю вас і ваші родини із світлими зимовими святами: Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра і злагоди, здійснення всіх особистих бажань, мрій та задумів.
Нехай Новий рік принесе вам тільки добробут, благополуччя, родинне тепло, шану та любов від рідних та близьких вам людей.
А осяйна різдвяна зоря об’єднує усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в дружньому сімейному колі, і тих, хто знаходиться далеко від рідного дому, – чистим світлом незгасних людських чеснот та цінностей, а в кожній родині панує мир та спокій.
Щасливого Нового року та веселого Різдва!


*******


Шановні Друзі!
Сердечно вітаємо Вас з наступаючим Новим ____ роком. Бажаю Вам і Вашим родинам здоров’я, щастя і благополуччя, здійснення всіх життєвих сподівань, віри й надії на краще майбуття. Хай рік новий стане для Вашого колективу добрим знаменням нових великих перспектив, запорукою вагомих трудових здобутків.
Українці завжди славилися звитяжним трудом, громадською злагодою і щирістю прагнень. Цей невичерпний потенціал допоможе всім нам творити прийдешнє рідної країни – щасливе, гарне й заможне. Творити своєю волею, власним розумом і руками.
Нехай щастить Вам в усіх починаннях, благословенною хай буде Ваша життєва дорога, прихильною доля, твердою надія й незламною воля на добрії діла.
Від імені колективу ____________.


*******


Наші любі друзі та партнери!
Вітаємо Вас з Новим роком!
Дякуємо за співпрацю та довіру до нас у минулому ___ році! Нехай ____ рік порадує Вас стабільністю й успіхами в бізнесі, нехай збудуться Ваші плани та мрії, незмінними будуть удача і благополуччя у Ваших сім’ях! Здоров’я й щастя бажаю Вам!


*******


Шановні партнери!
Прийміть найщиріші вітання з новим роком!
Нехай в цьому році здійсняться всі Ваші задуми та бажання. Нехай він принесе Вам успіхів у бізнесовій діяльності і стане поштовхом для подальшого розвитку та процвітання Вашої фірми.
Доброго Вам здоров’я, радості і щастя на многії і благії літа.
З повагою __________.


*******


Шановний __________!
Сердечно вітаємо Вас і Ваш колектив із Новим Роком.
Бажаємо, щоб Новий рік став для Вас багатим на гарні новини, щасливі події, добробут, радість та любов. Нехай не хворіють Ваші батьки, розуміють кохані, радують діти, підтримують друзі. Наснаги і натхнення Вам у Новому році!
З повагою ___________.

Перейти до інших привітань:

 1 | 2 | 3 | 4 | 5



Категория: З Новим Роком | Просмотров: 31872 | | Теги: Гарні новорічні вітання у прозі | Рейтинг: 3.3/3
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Реклама
Статистика
SMS Вітання © 2009-2024 Карта сайта Используются технологии uCoz